Jet-Sol Liga. 3. forduló

DVTK - ETO FC Győr 6-1 (3-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 300 néző. Játékvezető: Bálint Kata Tünde (Flinta Zoltán, Vrbovszki Pál)
DVTK: Schildkraut - Kaldaridou, Jáhn, Kiamou, Boros K. - Kostova, Nagy F., Vachter, Sandu - Barker, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor
ETO FC Győr: Csontos - Kovács L., Fél P., Sárosi, Sali, Süle, Plóner, Fél A., Gődér, Vida, Bódai. Vezetőedző: Kulcsár Zsolt.

Csere: Sali helyett Pacsuta a 46., Plóner helyett Horváth C. a 46., Nagy F. helyett Vig a 46., Kovács L. helyett Csizi a 75., Jáhn helyett Antwi a 75. percben.
Sárga lap: Sandu az 52., Fórizs Sándor az 53. percben.
Gólszerző: Bradić (1-0) a 3., Vachter (2-0) a 27., Süle (2-1) a 32., Kostova (3-1) a 39., Vachter (4-1) a 72., Vig (5-1) a 76., Vachter (6-1) a 86. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk a Győr ellen. Kijött a két csapat közti különbség, reális eredmény született. A lányok hozzáállásával nagyon meg voltam elégedve, és bízom benne, hogy a Ferencváros ellen is mindent megtesznek majd azért, hogy végre pontot szerezzünk. Várjuk szurkolóinkat szeretettel jövő héten is!

Kulcsár Zsolt: - Gratulálok a Diósgyőrnek! A hazai csapat győzelme teljesen megérdemelt. Az első félidőben sajnos hamar hátrányba kerültünk, egy hiba után rögtön gólt kaptunk. Utána próbáltunk futballozni, de a Diósgyőr ezen a mérkőzésen sokkal jobb volt nálunk. Ezt el kell ismerni. Az első félidőben még tudtunk szépíteni, majd kaptunk még egy gólt, a második játékrészben is próbáltunk játszani, de a DVTK a játék minden elemében felülmúlt bennünket.