- Engem a kihívások éltetnek, és a DVTK a legnagyobb kihívás, amivel eddigi pályafutásom során találkoztam - nyilatkozta Feczkó Tamás, a DVTK új vezetőedzője. - Számomra ez egy óriási előrelépés, hiszen a legnépszerűbb és a legnagyobb vidéki klubnak lehetek a vezetőedzője. Nagy megtiszteltetés, de még nagyobb felelősség. Most az a legfontosabb, hogy a közönséget vissza tudjuk csalogatni, és minél több közös győzelmet éljünk át együtt. A legnagyobb egyéni célom, hogy újra megteljenek ennek a csodálatos stadionnak a lelátói.

- Diósgyőrben véleményem szerint remek szakemberek dolgoztak, a nagy része marad is a stábban - árulta el a vezetőedző. - Két pályaedzőt azonban hozok magammal, Pacsi Bálintot és Miskei Attilát. Bálint a Szombathelyi Haladásnál akadémiai vezető és vezetőedző is volt, Attila pedig nagyon sok NB II.-es csapatnál dolgozott vezetőedzőként. Én vagyok a kirakatban, de közösen dolgozunk, a siker ugyanúgy a stábé is. 

- A csapatnak és nekem is be kell bizonyítani, hogy a szurkolóknak érdemes lesz kilátogatni a mérkőzéseinkre, mert a labdarúgás elsősorban a szurkolókért van - folytatta a sportszakember. - Nélkülük nem ugyanolyan. Ez a szurkolótábor az országban párját ritkítja. Azt szeretném, ha ez a diósgyőri katlan olyan lenne, mint a régi, ahol mindig tombol a lelátó, a vendégjátékosok lába pedig megremeg, ha kifutnak a gyepre. Nekünk nem marad más, mint hogy feltúrjuk a pályát, és kínkeservesen megnyerjük a mérkőzéseket, ha kell, akkor a 90. percben, de ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a szurkolók végig mellettünk álljanak.

- Őszintének kell lenni, a keret ráncfelvarrásra szorul - avatott be Feczkó Tamás. - Vannak hiányposztok, a tulajdonos úr biztosított arról, hogy ezeket lyukakat be tudjuk tölteni. Folyamatban vannak a tárgyalások, Rui Pedro is ennek köszönhetően érkezett Diósgyőrbe, de várhatók további játékosok is. A következő hetekben mérkőzéseket kell nyernünk, de ehhez először a stabilitást kell megteremteni, elengedhetetlen, hogy kapott gól nélkül tudjuk hozni a meccseket. Ha ez megvan, akkor az már fél siker.


A DVTK új stábja

Feczkó Tamás vezetőedző
Pacsi Bálint másodedző
Miskei Attila másodedző
Andrusch József kapusedző
Dobos Attila erőnléti edző
Barney Lord erőnléti edző
Szalóczy Dávid videoelemző
dr. Forgács Alfréd csapatorvos
Hajba Ferenc masszőr
Járosi András fizioterapeuta
Lukács Dániel fizioterapeuta
Erdélyi Péter korrektív tréner
Molnár Ákos technikai vezető

Antonio Muñoz másodedző távozott Diósgyőrből. További pályafutásához sok sikert kívánunk!