Már lassan egy hónapja folyik a csapattagok összeszoktatása, az edzések, azaz a közös munka, amikor megjött az első felkérés a Honvéd Akadémiától. Részt vehetünk egy négycsapatból álló mini tornán, ami remek lehetőség, hogy kipróbáljuk magunkat. A rövid felkészülési és összeszokási időből eredő hátrányunkat ellensúlyozta az önbizalom, amivel nekivágott a csapat a versenynek. Ennek köszönhető, hogy a hátrányok ellenére jó mérkőzésekkel mutatkozott be első versenyén a DVTK LoL e-sport csapata.

Dervarics Bence játékos-edző összefoglalója

Jól berendezett helyszínen került megrendezésre a Legion Honvéd Series LoL Kupa. A verseny meghívásos alapon működött, részt vettek a DVTK, DEAC, Legion Honvéd Red és a Legion Honvéd White csapatai.
A játékosok első körben egy BO3 keretein belül megküzdöttek a DEAC csapata ellen amit a DEAC 2-0 ra tudott megnyerni. Az első meccs nagyon izgalmasra sikerült hajszálon múlott a DVTK győzelme a közel 36 perces mérkőzésen. A második meccsen nagyon magabiztos játékot mutatva a DEAC bebiztosította helyét a döntőbe.
Ezután került megrendezésre a bronz mérkőzés ahol a DVTK illetve a Legion Honvéd Red csapata feszült egymásnak egy mérkőzés keretein belül. Nagyon szoros volt a mérkőzés a játék középső szakaszáig, ahol viszont az ellenfél csapat kompozíciója erősebbnek bizonyult, így sikerült bezsebelniük a 3. helyet.
A verseny nagyon színvonalas volt és meglepetésekkel teli. Mi sem tükrözi ezt jobban, hogy a döntőbe bejutó Legion Honvéd White csapata diadalmaskodott ami papíron a Honvéd „B” csapata.

Összegzés:
A DVTK csapata sajnálatos módon csak a 4. helyet tudta megszerezni. Ez volt a csapat első Offline rendezvénye ennek ellenére sikerült tisztességesen helytállniuk és értékes tapasztalattal gazdagodniuk a játékosoknak. A kupát végül a Legion Honvéd White csapatának sikerült megnyerni, ezúton is gratulálunk nekik a szép játékhoz és a megérdemelt győzelemhez!