Az eddigi magyar „hagyományokat" folytatva vb-újoncunk is győztesen hagyta el az asztalt. Kicsit nehezen vette fel a ritmust, az elefántcsontparti Christine Kamenan furcsa stílusával szemben, az első játszmában megnehezítette a diósgyőri játékos dolgát, ám a folytatásban jobbára csak macska-egér harc folyt az asztalnál, Fehér különösebb gond nélkül győzött 4:0 arányban.

- Amikor reggel felébredtem, akkor tudatosult bennem, hogy ma kezdődik a világbajnokság -nyilatkozta Fehér Orsolya.. Izgultam is rendesen, különösen, hogy hazai közönség előtt a főteremben játszhattam. Örülök, hogy az első szettet, ha nem is könnyen, de sikerült megnyernem, utána már felszabadultabb lettem. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült győzelemmel bemutatkoznom.

- Az első szettben kissé szenvedett Orsi a furcsa stílusban játszó ellenfelével szemben - tette hozzá András Miklós szakosztályvezető. - Aztán megnyugodott és magabiztosan hozta a mérkőzést. Nagyon örülök, hogy első világbajnokságán győzelemmel mutatkozott be.

Hétfőn a csoportjában szereplő ausztrál ellenfele, Tapper ellen lép asztalhoz 14.15-től.