A DVTK vezetése ezért úgy döntött, hogy akik megvásárolták a jégkorongcsapat mérkőzéseeire szóló bérletet, azok a szezon hátralévő részében bérletük felmutatásával ingyenesen tekinthetik meg a jelenleg a bajnoki tabella 2. helyén álló, néhány napja Magyar Kupa bronzérmet ünneplő női kosárlabdázók mérkőzéseit a szabad helyek függvényében. Fontos, hogy a bérlet nem átruházható, és kizárólag a személyazonosság igazolásával együtt érvényes a kosárlabda mérkőzésekre.

Az Aluinvent DVTK legközelebb április 3-án, szerdán 18:30-tól lép pályára itthon a rájátszás első körében a Generali Arénában, az ellenfél egyelőre még nem ismert.

- Reméljük, sok jégkorong szimpatizáns él majd a lehetőséggel, és személyesen is megtapasztalja, hogy milyen kiváló, igazi diósgyőri hangulat uralkodik a kosárlabda mérkőzéseken! Cziczás László vezetőedzőnk irányításával egy harcos, támadó kosárlabdát játszó csapat alakult ki az elmúlt hónapokban, akik reményeink szerint a hétvégi Magyar Kupa bronzérem megszerzése után a bajnokságban is újra érmet tudnak majd nyerni a DVTK számára. Garancia a magas színvonalú csatákra, hogy a nemzetközi kosárlabda szövetség rangsorolása szerint a magyar immár Európa negyedik (!!!) legerősebb kosárlabda bajnoksága, ahol hétről-hétre a világ élvonalába tartozó játékosokat láthatnak a mérkőzéseinkre kilátogatók. Várjuk sok szeretettel a jégkorong-szurkolókat! - mondta el Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója.