Női Röplabda NB I. 21. forduló

2019. március 2., szombat
17:00 Penta-Gödöllői RC - DVTK FUX

Toma Sándor: - Ugyan eddig mindkét alkalommal kikaptunk a Gödöllőtől, viszont bizakodásra ad okot, hogy az utóbbi időben az előttünk levő jobb csapatok ellen is látványos meccseket játszottunk és szetteket is nyertünk, miközben volt értékelhető játékunk, lélekjelenlétünk. A hazaiak számára létkérdés a mérkőzés, ugyanis nagy harcot folytatnak a négy közé kerülésért, de a szezon alapszakaszanak végén jó teljesítményt akarunk produkálni, hiszen egyre jobban felfigyelnek ránk. 

Játékvezetők

A mérkőzésen Gyulai Géza, Mezei Zoltán István látja el a játékvezetői teendőket. 

Helyszín

Szent István Egyetem Sportcsarnoka
2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.

Egymás ellen

A bajnokságban kétszer találkozott már ebben a szezonban a két csapat. November 11-én Gödöllőn és január 12-én Miskolcon csaptak össze a felek. Utóbbi alkalommal egy szettet elcsíptek a piros-fehérek ellenfelüktől.

Női Röplabda NB I. 7. forduló

Penta Gödöllői RC - DVTK FUX 3:0 (15, 22, 8)
Gödöllő, Szent István Egyetem Sportcsarnoka, 170 néző. Játékvezető: Gyulai, Barabás
DVTK: Kundrák, Kiss E., Kiss V., Kovács, Sitkey, Egri. Csere: Nagy Zs. (liberó), Nagy D. (liberó), Szajkó, Bertók, Dömsödi, Rohály, Mátyus. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Női Röplabda NB I. 14. forduló

DVTK FUX - Penta Gödöllői RC 1:3 (-17, -15, 25, -10)
Miskolc, Generali Aréna, 150 néző. Játékvezető: Csizmarik József, Suba István.
DVTK: Kiss E., Kovács E., Kiss V., Egri, Kundrák E, Szajkó T. Csere: Nagy Zs. (liberó), Nagy D. (liberó), Mátyus. Szakmai igazgató: Toma Sándor.