Tisztelt Szurkolók!

Az OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó bajnokság következő fordulójában 2019. március 02-án 19.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – DVTK labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához.

A Miskolcról illetve az ország keleti részéről személygépkocsival, buszokkal labdarúgó mérkőzésre érkező DVTK szurkolók a mérkőzés napján M3 autópálya Kerekharaszti pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 17.30-17.45 óra között. Innen a vendégszurkolók 17.45 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna vendégparkolójáig.

A meghatározott gyülekezési pontra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!  

A budapesti lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkező vagy pest környéki településről érkező Diósgyőr szurkolók a mérkőzés napján a Bp. IX. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14. szám alatt lévő Lurdy-Ház hátsó Vágóhíd utca felé eső homokos parkolójában gyülekezzenek 18.00-18.30 óra között.  Innen a vendégszurkolók 18.30 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig. 

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!!

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!!

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság