Belvárosi jegyértékesítés

A DVTK jelenleg is tárgyalásban áll egy utazási irodával annak érdekében, hogy Miskolc belvárosában - az eddigiektől eltérően - kezelési díj felszámítása nélkül is megvásárolhassák belépőjegyüket azon szurkolóink, akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel és nem tudnak a DVTK Stadionnál jegyet vásárolni. Mindemellett terveink között szerepel egy jegyértékesítő automata felállítása egy, a Búza térhez közeli helyszínen, hogy a vidékről bejárók is egyszerűen tudjanak jegyet vásárolni.

Mozgáskorlátozottak

A DVTK hazai labdarúgó mérkőzéseit - a régi stadionhoz hasonlóan - a mozgáskorlátozottak egy fő kísérővel ingyenesen látogathatják az új stadionban is. Ez a rendelkezés a stadion megnyitása óta érvényben van és egyelőre minden a megszokott módon működik. Fontos azonban, hogy számukra ingyenes regisztrációs jegy igénylése szükséges, ezért kérjük, a megszokottnál hamarabb érkezzenek a mérkőzésekre.

Jegyvásárlás 6 éven aluliak számára

Mint arról korábban beszámoltunk, a klub döntésének értelmében 2019-től 6 éven aluliak számára - amennyiben nem foglalnak külön ülőhelyet - ingyenes a belépés, ám regisztrációs jegy váltása szükséges. Számukra technikai okok miatt bérletvásárlásra nincs lehetőség.

Éves bérletesek kompenzációja

2019-ben olcsóbb lett a meccsnapi jegy, és bővült a kedvezmények köre, ezért néhány éves bérletet vásároló szurkolónk hátrányt szenvedett. Jelenleg közel 100 szurkolónk érintett, akiket hamarosan kompenzálni fog a klub. A részletekről értesíteni fogjuk őket.

A jegy és bérletárakat érintő változásokról korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatnak szurkolóink.