DVTK – Hun Arcok 3-1 2-2

Szerencsére a mérkőzést így is tudtuk hozni, a debütáló DeadM0ney 1 és Fatal1ty 2 góljával, az eredmény 3-1 lett. Éreztük, hogy fel kell javulnunk a második meccsre, mert ellenfelünk masszív, stabil csapat benyomását keltette és a kapunkra is veszélyesen fociztak! Jött is a visszavágó, ahol már egy kicsit jobban játszottunk, jöttek is a helyzetek, de a gól csak nem akart összejönni. A 17. percben sikerült áttörni a védelmet, Fatal1ty talán a szezon egyik legszebb gólpasszával ugratta ki Gutit aki nem hibázott egy az egyben, így vezettünk és rohamoztunk tovább. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de gólt nem sikerült rúgnunk, tehát a félidőben 1-0-ás előnnyel mehettünk pihenni.

Ahogy az sajnos vagy nem sajnos a fociban van, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, és az 58. percben egy felszabadítási kísérlet csúszott félre, sajnos szó szerint, ami pedig azt eredményezte hogy Lengyel Dánielt kiállította a játékvezető az ellenfél pedig, büntetőhöz készülődött. Be is rúgták így 1-1 és emberhátrányban folytattuk tovább. Ám nem adtuk fel és küzdöttünk tovább, aminek az lett az eredménye, hogy a 65. percben egy szép támadás után, Fatal1ty passzát most Balogh András váltotta gólra, így újra vezettünk, immáron 2-1 arányban. Azonban a slusszpoén a végén érkezett, amikor a 84. percben ellenfelünk egy beadás után tudott gólt szerezni, és egalizálni az eredményt. Az állás már nem változott, 2-2 maradt, így sajnos meg kellett elégednünk a 4 ponttal, de próbáljuk felemelni a fejünket és hajtani tovább, hiszen most csak a második helyen, de küzdünk tovább az első helyért, és készülünk az 1 hónap múlva megrendezett 2. osztály csúcsrangadójára a Digisport Honvéd ellen!

Köszönjük ha szurkoltatok, várunk most vasárnap is titeket, a Hun Arcok csapatának pedig gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

Hajrá Diósgyőr!!!