Női Röplabda NB I. 13. forduló

2019. január 6., vasárnap
17:00 MTK Budapest - DVTK FUX

Toma Sándor: - A tabella második helyén álló MTK-hoz utazunk vasárnap, amely jelenleg jobb csapat tőlünk. Mi az elmúlt időszakban főleg az erőnlétünk fejlesztésével foglalkoztunk, január 2-án kezdtük a labdás edzéseket. Azóta igyekszünk minél jobb formába lendülni, és az a célunk, hogy a fővárosban is tisztességgel helytálljunk. A keretünk tagjai közül többeknek is akad kisebb-nagyobb bajuk, de betegsége miatt csak Sitkey Mariannra nem számíthatok, a többiek a rendelkezésemre állnak.

Játékvezetők

A találkozót a Nagy Lajos Zoltán, Horváth Miklós kettős vezeti. 

Helyszín

MTK Röplabda Csarnok
Cím: 1122 Budapest, Szamos utca 3.

Egymás ellen

A két csapat már összecsapott a bajnokság alapszakaszában. Az november 4-én Miskolcon lejátszott találkozó után a budapesti kék-fehérek örülhettek a győzelemnek. A Magyar Kupában a legjobb 16 közé kerülésért vívott párharcban szintén az MTK bizonyult jobbnak.

Női Röplabda NB I, 6. forduló

DVTK FUX - MTK 0:3 (-19, -19, -12)

Miskolc, Generali Aréna 250 néző. Játékvezető: Gyulai Géza, Sík Barbara.
DVTK FUX: Kiss V., Kovács E., Sitkey, Egri, Kundrák, Kiss E. Csere: Nagy Zs.,(liberó) Nagy D.,(liberó), Dömsödi, Bertók, Rohály, Mátyus. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
MTK: Vezsenyi, Borsos, Szerényi, Kotormán, Lesi, Kis. Csere: Szalai, Nagy F., Kökény, Kiss, Takács. Vezetőedző: Tóth Gábor.