A DVTK e-szakosztály FIFA 1v játékosai 300.000 Ft összdíjazású e-sport versenyen vettek részt. A kupa kétlépcsős volt, egy online selejtezővel indult, amit interneten keresztül tudtak lejátszani a versenyzők. Innen a legjobb 16 PLAYSTATION és 16 XBOX játékos jutott be az offline döntőbe.

A diósgyőrieket 3 játékos (Matusek Mark, Balogh Richárd és Kleine Péter) képviselte. Az offline versenynek a budapesti InGame Esport bár szolgáltatta a helyszínt. A mérkőzések 14 órakor kezdődtek, a döntő 21 óráig tartott. A sorsoláson úgy hozta a véletlen, Matusek Mark és Balogh Richárd rögtön egymás ellen kellett, hogy játszanak. Az egyenes kiesés miatt itt Balogh Richárdnak búcsúznia kellett, Márk a nyolcaddöntőig menetelt. Játékosink közül Kleine Péter szerepelt a legjobban, sikerült megszereznie a 4. helyezést, ami nagyon szép eredmény. A mérkőzések visszanézhetők a GES Twitch csatornáján.

A DVTK e-sport szakosztálya ezzel az eredménnyel és a Pro Clubs csapat jelenlegi 1. helyezésével szeretne minden kedves szurkolónak boldog új évet kívánni!