Vasárnap 19 óra 30 perctől a Palota VSN ellen méri össze tudását hazai pályán a DVTK FUX. A csapat arra kéri a szurkolókat, hogy a könyvtár felőli bejáratnál elhelyezett asztalnál adják le adományaikat. Nagy szükség van száraz és konzerv eleségre, valamint már nem használt meleg takarókra és plédekre egyaránt.

Mivel ezen a napon az Aluinvent DVTK és a DVTK Jegesmedvék csapata is hazai pályán szerepel, kérjük a két csapat állatbarát szurkolóit, hogy amennyiben segíteni szeretnének, a kosárlabda és a jégkorong mérkőzés előtt ők is leadhatják adományaikat a helyszínen.

A pénzbeli támogatásokat - a Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom adománygyűjtő dobozába - továbbra is a DVTK Stadionnál találtható DVTK Shopban várjuk.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a következő napokban a DVTK labdarúgó, kosárlabda és jégkorong csapata is karácsonyi ajándékgyűjtést szervez. A kosárlabdázók a következő három hazai, a jégkorongozók a HC'05 Banská Bystrica elleni meccsen, a labdarúgók pedig a Kisvárda elleni mérkőzéssel kezdődően várják az ajándékokat, melyeket a rászoruló és beteg gyermekekhez személyesen juttatnak el karácsony előtt.

Köszönjük szurkolóink segítségét előre is!