- Sűrű napok állnak a hátad mögött. Felidéznéd az elmúlt heted?
- A DVSC elleni győztes bajnokin ismét kerettag voltam, igaz játéklehetőséget nem kaptam. Vasárnap a tartalékok között szerepeltem a Cigánd ellen, szerdán Poprádon a szünetben beállva bemutatkoztam az U17-es válogatottban, pénteken ismét az első csapat balmazújvárosi felkészülési meccsén játszottam egy félidőt, most szombaton pedig a DVTK tartalék csapatában kaptam 74 percet a Tállya ellen. Még soha nem játszottam ilyen sűrűn meccseket, el is fáradtam, de már kipihentem magam, feltöltődve várom a következő mérkőzést.

- Milyen érzés volt bemutatkozni a korosztályos válogatottban?
- Korábban jártam már összetartáson, de a szlovák fiatalok ellen játszottam először mérkőzést. A társak gyorsan befogadtak, igaz szinte mindenkit ismertem korábbról ellenfélként. Abból a szempontból is érdekes volt a felkészülés, hogy a mérkőzés előtti napokban a DVTK Edzőközpontban edzettünk, és egy miskolctapolcai hotelben laktunk. A srácok mondták, hogy szerencsés vagyok, hogy ilyen szuper helyen készülök nap mint nap, aminek természetesen nagyon örültem. Maga a mérkőzés irama megfelelő volt, egy félidő alatt is elfáradtam, de bevallom őszintén, a játékunk hagyott kívánnivalót maga után. Boldog vagyok, hogy magamra húzhattam a címeres mezt, alig várom a következő alkalmat!

- Alapemberként szerepelsz a DVTK tartalékban, legtöbbször csak azért cserélnek le, nehogy túl sok legyen a kétnaponkénti meccsterhelés.
- Sajnos nem jól sült el a legutóbbi, Tállya elleni bajnoki, buta gólt kaptunk és kihagytuk a ziccereinket,de  egyáltalán nem érdemeltünk vereséget. Azért fáj különösen a balsiker, mert már nagyon kellenének a győzelmek és a pontok is az NB III. Keleti-csoportban.

- Arra sem kapjuk fel a fejünket, ha leülsz az OTP Bank Ligában a kispadra, vagy éppen felkészülési mérkőzésen szerepelsz az első csapatban. Hogy érezted magad Balmazújvárosban?
- Múlt pénteken nehéz körülmények között játszottunk egy jó csapat ellen, de úgy vélem, jól ment a játék, hiába voltam kissé fáradt. Az ilyen találkozókon látszik, hogy miben kell még fejlődnöm annak érdekében, hogy az NB I.-ben is pályára lépjek. Mert kétségtelenül az a célom, hogy az U17-es válogatott után a DVTK első csapatában is bemutatkozhassak az élvonalban.

- Ilyen tempó mellett hogy jut idő tanulásra?
- Általában délelőtt járok edzésre, így délután jut idő tanulni. Valóban nem egyszerű, de megküzdök ezzel a feladattal is.