Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Diósgyőri VTK 0-0

Balmazújvárosi Edzőcentrum, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nazsa Tamás (Kövér Tamás, Szilágyi Norbert).
Balmaz 1. félidő: Verpecz - Jagodics B., Papucsek, Bora - Ternován P., Bíró (Zádori, 29.), Patvaros, Szabó I B., Peres - Kóródi (Szilágyi, 29.), Balázs. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Balmaz 2. félidő: Verpecz (Zaha, 56.) - Jagodics B. (Pongrácz, 61.), Papucsek (Ignáth, 61.), Aranyos - Ternován P. (Varga B., 56.),  Domokos B., Berki, Erdei, Harsányi - Szilágyi (Kamarás, 61.), Zádori (Fekete Á., 61.). Vezetőedző: Bekő Balázs.
DVTK 1. félidő: Radoš - Polgár, Karan, Eperjesi - Nagy T., Szabó B., Márkvárt, Tóth Bo., Bárdos - Vernes, Mihajlović. Vezetőedző: Fernando Fernández.
DVTK 2. félidő: Bukrán - Polgár, Brković, Tamás M.  - Nagy T. (Shestakov, 82.), Szabó B. (Juhar, 69.), Géringer T., Tajti M., Eperjesi - Vernes (Hasani, 69.), Mihajlović (Bacsa, 69.).


 

Értékelés

Bekő Balázs: - A mérkőzés elérte a célját, elsősorban azokat a játékelemeket gyakoroltuk, amiben fejlődnünk kell. Ez nagyjából sikerült is. A sok csere természetesen mindig felborítja a játék ritmusát, de akik pályára léptek, megérdemelték a játéklehetőséget. Sok sikert kívánok a folytatásban a DVTK-nak!
Fernando Fernandez: - Egy felkészülési mérkőzés mindig többet ér, mint egy edzés, ezért örülök, hogy játszani tudtunk a szünetben. Egyrészt azok is szerepet kaptak, akik a bajnokikon kevesebb percet töltöttek eddig a pályán, másrészt a fiatalokat is megnézhettem mérkőzés szituációban. Sajnos a pálya minősége és a szél miatt elsősorban támadásban nem játszottunk jól, de így is köszönjük a vendéglátást, sok sikert kívánok a bajnokságban a balmazújvárosiaknak!