Mint arról korában már beszámoltunk, az Európa Kupa G-csoportjába került a nyári müncheni sorsoláson az Aluinvent DVTK. Az már a sorsoláskor kiderült, hogy az egyik ellenfél a KP Brno lesz, a másik két gárda kiléte akkor még nem volt ismert, hiszen a csoport harmadik tagja az Euroliga selejtezők párharcainak vesztes, a negyedik pedig az Európa Kupa selejtezők párharcainak győztes csapatai közül kerül ki.

Október 12-én este lejátszotta az Euroliga selejtező visszavágóját a Reyer Venezia és a TTT Riga. A párharcot a lett csapat nyerte kettős győzelemmel, így eldőlt, hogy az olasz Reyer Venezia lesz majd a harmadik csapat az Aluinvent DVTK csoportjában.

A negyedik ellenfél kiléte nem teljesen biztos még, de a francia Nantes Reze idegenben, Liege-ben szerzett 19 pontos előnyt a szerdai visszavágóra, így felettébb valószínű, hogy Franciaországban lesz az első idegenbeli Európa Kupa mérkőzése a piros-fehéreknek.

A Reyer Venezia elleni idegenbeli mérkőzés időpontja ismert már, 2018. november 7-én, szerdán 19.30-kor kezdenek majd a csapatok Velencében a Pallasport Taliercio sportcsarnokban.

Az Európa Kupa G-csoport végleges időpontjai

2018. október 24., szerda
18:30 Aluinvent DVTK - KP Brno

2018. november 7., szerda
19:30 Reyer Venezia - Aluinvent DVTK

2018. november 28., szerda
18:00 KP Brno - Aluinvent DVTK

A fennmaradó három csoportmérkőzés időpontja a napokban válik véglegessé.