A DVTK összeállítása:

Piluapali

Varihenrik
Petykaa6
ProHard86
Pendre95

Dominko69
SenkiKutyaja12
VVicked94
Ando0907

Bateatii10
Faatal1ty

Az első csoportba sorsoltak minket, ahol a következő csapatok voltak az ellenfeleink:

Real Leyendas
WonderStag eSport
Futpark Lions
Pitbulls esport

Az első mérkőzésünket a Pitbulls esport ellen játszottuk. Kezdetben kissé görcsösen játszott mindenki, emiatt is hamar vezetést szerzett az ellenfél csapata(0-1), amire szinte azonnal sikerült válaszolni(1-1), amitől valamivel nyugodtabban tudtunk játszani. Ezután tudtuk a saját játékunkat játszani, ami a mérkőzés vége felé meg is hozta az eredményét, 2 gól formájában.

Végeredmény: 3-1, Gólszerzőink: Faatal1ty, bateatii10(2).

Második ellenfelünk a WonderStag eSport volt, amiről tudtuk, hogy ha tovább szeretnénk jutni, nem veszíthetünk. Hamar 2 gólos vezetést szerzett az ellenfél, erre az első félidőben nem is sikerült válaszolnunk(0-2). A szünetben egy rövid megbeszélés után tudtuk, hogy ha azt folytatjuk, amit a játék első felében, jönni fognak a gólok. Jöttek is
Végeredmény: 2-2. Gólszerzőink: Faatal1ty, bateatii10.

Egy rövid pihenő után a Futpark Lions csapata következett, akik ellen jól tudtuk érvényesíteni saját akaratunkat, az első játékrész végén meg is született az első találat(1-0). A második félidőben jöttek egymás után a gólok, mivel ellenfelünknek a továbbjutás reményében muszáj volt kitámadnia.
Végeredmény: 4-0. Gólszerzőink: Faatal1ty, Ando0907(2), ProHard86.

Utolsó csoportmérkőzésünket az előző szezon magyar bajnoka, a Real Leyendas csapata ellen játszottuk. Egy döntetlen garantálta volna a továbbjutásunkat. A mérkőzés legelején egy hatalmas védelmi hibából vezetést szerzett az ellenfél(0-1). Az első félidő hátralevő részében szépen tartotta ellenfelünk a labdát, nem is született újabb gól. A második félidőben egyenlíteni tudtunk(1-1). Erre válaszolt ellenfelünk egy újabb vezető találattal(1-2). Az utolsó másodpercekig nem tudtuk feltörni a védelmet, viszont egy szöglethez jutottunk, amikor a hosszúról visszafejelt labdát be tudtuk juttatni az ellenfél kapujába.
Végeredmény: 2-2. Gólszerzőink: bateatii10, ProHard86.

Amiben csak reménykedhettünk, valóra vált, csoportelsőként jutottunk tovább, 2 első osztályos csapatot is megelőzve. Másodikként a Real Leyendas jutott tovább.

Negyeddöntőben a Hot Peppers csapata ellen folytattuk, akik új csapat, így nem tudtuk mit várhatunk tőlük. Csapatunk kissé alárendelt szerepet játszott, viszont a védelmünket nem sikerült áttörniük. Kevés támadásunk egyikét sikerült is góllal befejezni, ennek köszönhetően egy szoros mérkőzésen jutottunk tovább.
Végeredmény: 1-0. Gólszerzőnk: Faatal1ty.

A legjobb 4 csapat közé már olyan csapatok jutottak be mellettünk, mint az UTE, Nice Gaming, Real Leyendas.

Az UTE csapatát kaptuk ellenfélnek, akik gyönyörű játékkal legyőztek bennünket.
Végeredmény: 0-5.

Előzetes elvárásainkat túlteljesítve, első osztályos csapatokat megelőzve, megosztott 3. helyen végeztünk az új csapatösszeállítással az első tornánkon :D.

Köszönjük szurkolóinknak, csapattagoknak és azoknak is, akik nem tudtak részt venni ezen a tornán, beugrós játékosainknak, valamint a DVTK-nak, hogy bizalmat szavazott nekünk.

A CSAPAT legjobbjai: Ando( Balogh András) , ProHard86 ( Morvai József) , SenkiKutyája12 ( Boreczki Zsolt)