Az eseményre a kellemetlen esős időjárás ellenére is rengetegen eljöttek. Jelen volt Tajti József, a DVTK sportigazgatója, Fernando Fernandez, a DVTK vezetőedzője, Vég Csongor, a csapat másodedzője, Lipták Zoltán csapatkapitánya és a klub új igazolásai - Vernes Richárd, Tomislav Mazalović és Tajti Mátyás - is.


A rendezvényt a hagyományoknak megfelelően két félidőre bontottuk, az első részében Hollósy András és a szurkolók tehették fel kérdéseiket, a második részben kötetlenül beszélgethettek a jelen lévők a klub szakembereivel és a játékosokkal, valamint kiosztásra került számtalan aláírás és készült rengeteg fotó is.

 

A találkozón a sajtó munkatársai is nagy számban képviseltették magukat, így bővebb beszámoló olvasható majd az Észak-Magyarországban, valamint a boon.hu és a minap.hu internetes hírportálokon, de számtalan interjút készített a Miskolc Televízió és az M4 Sport is. Nézd meg a DVTK TV rövid összefoglalóját!

A Habos Oldal söröző nem csak meccsnapokon, hanem mostantól hétköznaponként is várja a betévedő fanatikusokat. Sőt, ha semmi nem jön közbe, akkor az idegenbeli találkozók alkalmával egy óriási, több méteres kivetítőn is követhetőek majd a mérkőzések azok számára, akik nem tudnak elutazni a csapattal. A tervek szerint már az első, Ferencváros elleni meccsen is együtt szurkolhatunk a Habos Oldal melletti téren.