A keddi és szerdai mérkőzések előtt a kihelyezett standoknál “támogatói jegyeket” bocsájtunk áruba, melynek ára 500 Ft. A kapott jeggyel együtt egy számozott korong is jár, ezeket a mérkőzés második harmadát követő szünetben kell majd a pályára bedobni oly módon, hogy az a pálya közepén lévő bedobóponthoz a lehető legközelebb érjen földet.

Az, akinek a korongja a középponthoz legközelebb áll meg, a Miskolc Autó jóvoltából 15.000 forint értékű ajándékcsomaggal gazdagodik.

A befolyt összeget a Miskolc Autó megduplázza, az így összegyűlt felajánlást 100%-ban a „Szeresd még jobban” Az értelmi fogyatékos óvodásokért Alapítvány részére adjuk át.

Az alapítvány 50 éve kezdte meg működését, célja a 3-7 éves, elsősorban értelmileg akadályozott és autista kisgyermekek komplex fizikai, mentális és személyiség fejlesztése. Változatos terápiák alkalmazásával igyekszik a gyermekek képességeiből a legtöbbet kiaknázni. A gyermekek nevelése, oktatása mellett különösen fontos a szülők támogatása és a tanácsadás.