- Köszönöm szépen, jól vagyok, tegnap elhagyhattam a kórházat! - mosolygott Farkas Tamás a DVTK Jegesmedvék kapusedzője, amikor hogyléte felől érdeklődtünk.

A legutóbbi néhány mérkőzésről hiányzott Farkas Tamás, de mi volt ennek az oka?

- Két héttel ezelőtt egy edzésen rosszul lettem, kórházba szállítottak, ahol kiderült, hogy tüdőembóliám van - emlékezett vissza a sportszakember. - Azonnal befektettek és hosszú kezelések sorozatán estem át. Az én kérésemre nem jelent meg erről eddig semmi, nem akartam, hogy ez a dolog elvegye a figyelmet a csapat szerepléséről. Most viszont hála az égnek túl vagyok minden vizsgálaton, és minden leletem negatív, ami azt jelenti, hogy nem csak meggyógyultam, hanem lassan újra munkába is állhatok.

Éppen a legjobbkor, hiszen pénteken kezdődik az ERSTE Liga döntője a MAC ellen, ahol a DVTK Jegesmedvék a sorozatban negyedik aranyéremért korcsolyázik jégre.

- A két kapussal megkezdtük már a videóelemzéseket, és terveim szerint a hétvégi döntőre már a csapattal tartok Budapestre - osztotta meg a DVTK Jegesmedvék kapusedzője.

- Szeretném megköszönni mindenkinek aki mellettem állt. Az orvosoknak, családomnak, a klubvezetésnek, a csapatnak, valamint a rengeteg üzenetet is, amit az utóbbi napokban kaptam! - zárta Farkas Tamás.