OTP Bank Liga, 15. forduló

2017. november 4., szombat
15:30 Diósgyőri VTK - Balmazújváros

 

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Koncentrálj arra, ami előtted van, és akkor nem érhet meglepetés! Jól jöttünk ki abból a gödörből, amiben voltunk, de ehhez még bőven lehet hozzátenni. Jó úton járunk és bízom benne, hogy minél tovább tart ez az út. Számunkra ez is csak egy mérkőzés a sok közül, aminek az a pikantériája, hogy legutóbb kikaptunk az ellenféltől. A játékosokat úgy próbáljuk felépíteni, hogy ne pörögjék túl a meccset. Természetesen vissza akarunk vágni, ki szeretnénk szolgálni a közönséget és a lefújást követően három ponttal több kell, hogy legyen a nevünk mellett. A csapatnak a legjobbját kell kihoznia magából, hogy eredményesek legyünk. A tabellán elfoglalt helyezések alapján sokan azt gondolhatják, hogy a Balmazújváros könnyű ellenfél, de ez nem így van.

Horváth Ferenc: - Egy nagyon jó formában lévő Diósgyőrhöz látogatunk a hétvégén. Az utóbbi három bajnoki meccsüket meg tudták nyerni, méghozzá szép játékkal. Nekünk sikerült elmozdulnunk az utolsó helyről, és szeretnénk még tovább lépkedni, ehhez pontokat kell gyűjtenünk, ami azt jelenti, hogy a Diósgyőr hazai pályáján, Debrecenben is mindent meg fogunk tenni azért, hogy begyűjtsük a három pontot.

Információk