A Bajtársak a soron következő hazai mérkőzésen, a Paks ellen is megismétlik a kupakgyűjtést a beteg kislány számára. Így akik a múltkor nem vagy később értesültek az akcióról ill. akik hoztak de még azóta gyűjtöttek, azok ismét hozzájárulhatnak a kislány gyógyulásához. Ezúttal a stadion több pontján is le lehet majd adni a kupakokat.
Legutóbb a Vasas elleni mérkőzésen négy nagy kartondoboznyi kupak gyűlt össze, ezúton szeretnék megköszönni mindenkinek aki támogatta a legutóbbi kezdeményezést is, és újra kérjük a Diósgyőr szurkolókat a feleslegessé vált kupakok elhozására a Diósgyőri Stadionba!

Egy hónap van hátra a DVTK - Nyíregyháza keleti rangadóig, amit minden Diósgyőr drukker várva vár. Az ultrák is lázasan készülnek már a derbire, az anyagi forrásaink azonban végesek.
A következő két hazai mérkőzésen - a Paks és a Győr ellen is - gyűjtést szervezünk a látvány ill. koreográfia finanszírozására. A stadionban több helyen is lesz lehetőség a támogatásra a kihelyezett dobozokba.
Kérnénk minden diósgyőri szurkolót, aki szeretné hogy a diósgyőri tábor újra méltó legyen hírnevéhez, támogassa a tetszőlegesen rászánt összeggel a szervezőket!

HAJRÁ DIÓSGYŐR!

Bajtársak Diósgyőr