Lassan véget ér a bérletértékesítés, így fontos, hogy aki bérlettel szeretné végigszurkolni az idei szezont, az mielőbb keresse fel a DVTK Jegesmedvék pénztárát.

A bérletvásárlásra szeptember 30-ig van lehetőség, hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:00 között a jégcsarnok 123-as irodájában.

Az idei szezonban a jegy.hu-val karöltve elindítottuk online jegyvásárlási rendszerünket, így minden itthon játszott mérkőzésre lehetőség van internetes jegyvásárlásra is, a dvtk.eu oldalon található mérkőzéslista jobb oldalán lévő jegyvásárlás gombbal. Az így megvásárolt jegyeket nyomtatott formában, valamint telefonos QR kóddal is felismeri a rendszer, ez utóbbi esetben nem szükséges kinyomtatni.

Fontos, hogy aki diákkedvezménnyel vásárolja meg online jegyét, hozza magával diákigazolványát.

Természetesen továbbra is van lehetőség a mérkőzések előtt a jegypénztárban történő jegyvásárlásra is, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes és az online történő jegyvásárlást.
Továbbá felhívjuk minden kedves meccsre látogató figyelmét, hogy az "A" szektor 5 sorának első 10 széke a fanatikusok helye, így az ide jegyet váltók kemény szurkolásra számíthatnak.