- Hosszú futásokkal telt két hét után, hétfőn újra találkoztatok kedvenc ismerősötökkel, a labdával.
- Május óta nem edzettünk, így alapvetően hiányzott már az, hogy munkába álljunk. Az első napok, hetek egyébként is mindig futással és erősítéssel telnek, így nem volt meglepő számunkra, hogy eleinte csak róttuk a métereket. Hétfőtől viszont már a labda is előkerült, így új etapba ért a felkészülésünk. Örülünk, hogy végre labdázhatunk, hiszen van közöttünk olyan, aki május óta nem ért labdába.

- Ismeritek egymást a pályán belül és pályán kívül is, így nyilván sok időt nem kell arra fordítani, hogy megismerjétek egymást.
- Több, mint tíz éve ismerjük már egymást a lányokkal, így könnyen megy a munka. Ismerjük egymás mozdulatait, tudjuk, mire számítsunk a másiktól. Jól tudunk együtt dolgozni, kiegészítjük egymást és a hangulatra sem lehet panasz, így pedig a munka is sokkal gördülékenyebben megy.

- A szerdai napon egy kicsit másabb jellegű munka vár rátok.
- Igen, hiszen mi is részt veszünk a DVTK röplabda toborzóján. Bízunk benne a lányokkal, hogy nagyon sok röplabdázni szerető gyerek jön majd el, és sikerül rájuk pozitívan hatni. Nem titkolt célunk, hogy megfertőzzük őket kicsit a röplabda szeretetével.

Szerda délután 16:30-tól a miskolci Generali Arénában a DVTK röplabda szakosztálya toborzót tart a röplabdázni vágyó fiatalok számára. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár Toma Sándor szakmai igazgató és csapata. Részletek ide kattintva olvashatóak!