Ha szeretné, hogy leány gyermeke a DVTK színeiben sportoljon és a klub utánpótlásának tagja legyen, nincs más teendője, mint hogy elhozza gyermekét munkaidejének letelte után kosárlabda- vagy röplabda-toborzónkra.

Kérjük, hogy a gyermekek sportfelszerelést is hozzanak magukkal annak érdekében, hogy szakembereink egy játékos felmérő keretében kaphassanak képet a fiatalok adottságairól. A toborzó alkalmával a sportfelszerelés átvételére öltözőt biztosítunk.

Röplabda-toborzó

  • A toborzó helye: Generali Aréna (Miskolc, Görgey A. u. 19.)
  • A toborzó ideje: 2017. augusztus 30. (szerda), 16:30

A toborzót elsősorban a 2005. január 1. után és 2008. december 31. előtt született leányok részére tartjuk, és váruk azokat is, akik csak most ismerkednek a röplabda alapjaival, számukra előkészítő csoport indítását tervezzük.

A toborzón jelen lesz Toma Sándor szakmai igazgató és az első csapat játékosai is.

Kosárlabda-toborzó

  • A toborzó helye: Generali Aréna (Miskolc, Görgey A. u. 19.)
  • A toborzó ideje: 2017. szeptember 13. (szerda), 16:30

A 2009-ben és a 2008-ban született leányok számára tart toborzót a DVTK kosárlabda szakága, ahol az utánpótlást irányító szakemberek, valamint az első csapat játékosai várják a tehetséges fiatalokat. Ugyanakkor a jó mozgású, ügyes, magas 2007-es, 2006-os születésű lányok jelentkezésére is számítunk.

A toborzón jelen lesz Király Sándor utánpótlás szakág igazgató, az utánpótlásban dolgozó edzői stáb, valamint az első csapat játékosai közül Nagy Dóra, Zele Dorina és Kiss Angelika.

A toborzó után, 17 óra 30 perctől az Aluinvent DVTK felnőtt csapatának edzésébe is bepillanthatnak az érdeklődők.