A Karinthy-gyűrűt 1975 óta minden évben, június 25-én, Karinthy Frigyes születésének évfordulóján osztják ki a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőinek, előadóinak. Alapítója és adományozója a Magyar Rádió elnöke.

- Engedd meg, hogy gratuláljunk, te vagy az első Karinthy-gyűrűs DVTK szurkoló. Mennyiben változtatta meg az életed a gyűrű?

-  Köszönöm! Mivel csak pár napja kaptam meg, még nem nagyon változott meg az életem. (nevet - a szerk.) Talán annyiban mégis, hogy nem tudom letenni a telefont, mert vagy hallgatom, vagy olvasom a gratulációkat. i.

- Hordani is fogod, vagy beteszed a vitrinbe?

- Nem vagyok nagy ékszeres, így nem fogom hordani. Ez egy szép arany pecsétgyűrű, ami a lelkemben most már mindig ott lesz.

- Számítottál rá, hogy egyszer megkapod?

- Szerénytelenség és nagyképűség nélkül mondom, hogy igen. Húsz évvel ez előtt kerültem a Rádiókabaréba, mint gyakornok, úgy hogy előtte hat éves korom óta Rádiókabaré rajongó voltam, majd jártam a Rádiókabaré felvételeire és odakerültem. Nagyon sokáig - 14 évig - segédszerkesztő helyettes voltam és 12 éven keresztül én szerkesztettem a Kabarécsütörtököt. Majd fölvezényeltek a színpadra és úgy érzem, hogy ott is megálltam a helyemet. Nekem a Rádiókabaré a szerelmem volt, ma is az, és az is lesz.

- Meccsen voltál szombaton?

- Sopronba most nem tudtam elmenni, sajnos pont akkor volt fellépésem a DumaFüred fesztiválon. De a távolból is szorítottam és nagyon örülök a győzelemnek! Csak így tovább!