MOL Liga

2016. december 5., hétfő
18:00 UTE - DVTK Jegesmedvék

A DVTK Jegesmedvék a következő két hétben nem tud a legerősebb összeállításában pályára lépni, hiszen három fiatal játékosunk is meghívót kapott az U20-as válogatottakba. Kiss Bence és Sági Martin a magyar, Szopos Ottó pedig a román U20-as válogatott edzőtáborába utazott, hogy kiharcolják helyüket a két hét múlva esedékes U20-as világbajnokságokra.

Doug Bradley: - Már az első összecsapásunk előtt is hangsúlyoztam, hogy Újpestet az egyik legjobb csapatnak tartom a Ligában, akiket egy kiváló edző készít fel. Nagyon nehéz és szoros mérkőzéseket játszottunk ellenük minden alkalommal, és hétfőn sem lesz ez másként. Legutóbb hosszabbítás után legyőztek minket, és azóta is kiváló formában játszanak, az új igazolásaik pedig tovább erősítették őket. Mi is jó formában érkezünk, és mindenképpen szeretnénk visszavágni a legutóbbi vereségért, kiváló összecsapásra számítok.

Az előzetes tervek szerint a mérkőzést közvetítette volna az M4 Sport televízió, de a női kézilabda Európa-bajnokság miatt, mégsem tűzik képernyőre a meccset. Ugyanakkor információink szerint, az UTE csapata az interneten élőben fogja közvetíteni a rangadót.

A DVTK Jegesmedvék további programja ide kattintva olvasható.