OTP Bank Liga 16. forduló

2016. november 19., szombat
15:30 Diósgyőri VTK - Haladás

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Nem a legjobb előjelekkel készültünk a Haladás ellen. Nagyon sok sérült és beteg játékosunk van. Volt olyan nap, amikor tízen tudtunk edzeni, volt, amikor csak heten. Akik edzettek azok nagyon jó munkát végeztek, ebben bízhatunk. Maradt jó néhány olyan játékosunk, aki érdemben hozzá fog tudni tenni ehhez a mérkőzéshez. Más választásunk nem maradt, nekünk pontokat kell gyűjtenünk, akármilyen Diósgyőr is lép pályára. Általában nagyon rossz dolgokból valami nagyon jó szokott kisülni, én ebben is bízom.

Mészöly Géza: - Nem közhely, hanem valóban így gondolom: nagyon kemény mérkőzésre számítok a Diósgyőr ellen. A diósgyőriek komoly érzelmi hullámvasúton mentek át az elmúlt hetekben, hónapokban, vereségek, győzelmek váltogatták egymást. A támadójátékuk nagyon hatékony, ezt láthattuk az Újpest vagy a Videoton ellen is. S egyébként is erős a játékoskeretük, jóval több van bennük, mint amit a tabella mutat. Ami bennünk illet, érzésem szerint napról-napra erősebbek vagyunk, ha ugyanolyan elánnal futballozunk, mint tettük az FTC ellen, nem marad el a siker.


Információk

  • A Diósgyőri stadion átépítése miatt, a mérkőzés helyszíne a debreceni Nagyerdei Stadion lesz. A belépők 500, valamint 1000 forintba kerülnek, a jegyinformációkról ide kattintva olvashatnak szurkolóink. 
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.