Idén is lehetőséget kínálunk arra, hogy az előző szezonban is bérletet vásárlók ugyanarra a helyre váltsák meg az ideit, a tavalyi bérletük bemutatásával. A helyeket az első hazai mérkőzésünk időpontjáig, október 19-ig tudjuk fenntartani.

Az előző szezonhoz képest csökkentettük a szezonbérletek árát. Az összes hazai bajnoki - és Európa Kupa-mérkőzésünkre érvényes bérlet 10.000 forintba kerül.

Kedvezményes, 5.000 forintos áron vásárolhatják meg a kosárlabda meccsekre érvényes bérletüket az idei szezonra első öt bajnoki mérőzésére DVTK labdarúgó bérletet vásárlók. Kérjük, hogy szurkolóink a vásárláshoz hozzák magukkal a labdarúgó bérletüket. 

Nyitvatartás

A bérleteket nyitvatartási időben hétköznap 12:00 és 18:00 óra között, szombaton 10:00-től 16:00 óráig lehet megvásárolni.

A bérletek a szombati DVTK - Videoton FC labdarúgó mérkőzés után is megvásárolhatók fél órán keresztül, a Diósgyőri Stadionnál található konténerpénztárban. VÁLTOZÁS: ugyanakkor, ugyanott, de a DVTK Ajándékboltban

Jegyárak

A jegyek ára 1.000 forint lesz, ám továbbra is díjmentes regisztrációs jeggyel tekinthetik meg a hazai meccseinket a 14 év alattiak és a 65 éven felüliek, személyi igazolványuk vagy diákigazolványuk felmutatásával.

A mérkőzéseket megelőző két napban és a meccs napján 15 óráig elővételben is válthatnak majd jegyet a Szinvaparkban, a DVTK ajándékboltban.

Az Aluinvent DVTK bajnoki mentrendje ide kattintva, az Európa Kupa mérkőzések időpontjai ide kattintva olvashatóak.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!