2013 után idén ismét lesz Karácsonyi Hoki Buli - Winter Classic a Városligetben december 28-a és 30-a között. A Magyar Jégkorong Szövetség igazi ünnepet álmodott meg a magyar hoki bölcsőjébe, amely a szórakoztató programok mellett felvonultatja a hazai jégkorongozás teljes palettáját.

A háromnapos programsorozat a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek szól: a szuperminis korosztály ugyanúgy élvezheti majd a hétvégét, mint a legidősebbek. Lesznek U8-as és U10-es tornák és női válogatott hokimeccs is, míg a csúcspontot természetesen az első osztályú felnőtt férfimérkőzések jelentik majd.

Az egész napos programok záró felvonása december 28-án és 30-án a Fehérvár AV19 Klagenfurt és Red Bull Salzburg elleni EBEL-mérkőzése lesz, 29-én pedig dupla MOL Liga napot tartanak, délután az UTE a Sport Club Csíkszeredával mérkőzik meg, este pedig a tavalyi MOL Liga-döntő részvevői, a DVTK Jegesmedvék és a MAC Budapest csap össze, a Vajdahunyad vára lábánál.

Jegyinformáció:

A szervezők minden résztvevő csapat bérletesei számára elkülönítettek 500-500 jegyet, amelyeket a rendező csapat jegypénztáraiban lehet majd megváltani. A „C” tribün lesz a miskolci oldal, a C5 és C6-os szektorok bérleteseinknek vannak fenntartva, akik a belépőket fél áron vásárolhatják majd meg. A többi szektorba a jegyek interneten is megvásárolhatóak a www.jegyed.hu oldalon.

A miskolci jegyértékesítés várhatóan 1-2 héten belül kezdődik, amelyről honlapunkon bővebb tájékoztatást fogunk adni.

Fotók: Mudra László

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!