Ha szeretné, hogy leány gyermeke a DVTK utánpótlásának tagja legyen, és a régió legeredményesebb női csapatsportágának utánpótlásában edződjön, nincs más teendője, mint hogy elhozza gyermekét munkaidejének letelte után a kosárlabda toborzónkra, ahová ezúttal elsősorban a 2008-ban, 2007-ben, 2006-ban, 2005-ben és 2004-ben született jó mozgású, ügyes lányok jelentkezését várjuk.

A toborzón részt vesz Štefan Svitek a magyar felnőtt válogatott szövetségi kapitánya (és emellett a DVTK utánpótlásának szakmai instruktora), Király Sándor utánpótlás szakmai igazgató, Magyar Gergő utánpótlás vezetőedző, valamint Maikel López az Aluinvent DVTK vezetőedzője és az első csapat játékosai is.

A toborzó után, 18 óra 30 perctől az Aluinvent DVTK felnőtt csapatának edzésébe is bepillanthatnak az érdeklődők.

A rendezvényre lehetőség szerint az innen letölthető, kitöltött adatlappal és leány gyermekével érkezzen. Kérjük, hogy a leendő tagunk sportfelszerelést is hozzon magával, annak érdekében, hogy kosárlabda szakembereink egy játékos felmérő keretében kaphassanak képet a gyermek adottságairól.

A toborzó helye: Miskolc, Generali Aréna, városi sportcsarnok (Miskolc, Görgey A. u. 19.) - bejárat a könyvtár felőli oldalon

A toborzó ideje: 2016. szeptember 12. (hétfő), 17:30

A toborzó alkalmával a sportfelszerelés átvételére öltözőt biztosítunk.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!