• U19: PMFC - DVTK 2-2 (1-1)
    Fordulatos mérkőzésen, 2-2-es döntetlennel kezdte a bajnokságot a Vitelki Zoltán vezette U19-es csapat. Pécsett. A DVTK góljait a fiatalabb Vitelki, Vitelki Balázs és Zsoldos Richárd szerezték.
  • U17: DVTK - PMFC 1-1 (0-1)
    Hazai pályán, 1-1-es döntetlennel mutatkozott be Kriston István U17-es együttese a bajnokságban. A pécsiek bár az első félidő elején vezetést szereztek, Mertse Ábel találatával sikerült egyenlítenie a piros-fehér gárdának, így pontosztozkodással zárult a találkozó.
  • U16: DVTK - PMFC 1-1 (0-1)
    Az U17-es együtteshez hasonlóan, az egyel fiatalabb korosztály sem bírt egymással szombaton délelőtt. György Gábor csapata 1-1-es döntetlent játszott a pécsi együttessel hazai környezetben. A DVTK találatát Bódi Máté szerezte.
  • U15: PMFC - DVTK 3-2 (2-0)
    Nem kezdődött jól a szezon a DVTK U15-ös együttese számára, miután a pécsi túráján 3-2-es vereséget szenvedett Kiser László együttese. A piros-fehéreknél Molnár Roland és a csereként beálló, majd rögtön gólt szerző Orosz Róbert volt eredményes.
  • U14: PMFC - DVTK 2-4 (0-1)
    Gólzáporos mérkőzésen, győzelemmel kezdte az évet a DVTK U14-es együttese Pécsett. A piros-fehérek nyári igazolásai szállították a gólokat, Csatári Gergő, Berki Péter és Králik Péter is betalált, mellettük még Filkóházi Dávid volt eredményes.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!