Felkészülési mérkőzés

Veszprém U16 fiú - DVTK 4-0 (3-0)

DVTK I. félidő: Almási - Sinka, Váradi, Miliczki, Boros - Paranai, Tóth, Vachter, Kovács - Kerekes, Újvári.
DVTK II. félidő: Almási - Sinka, Váradi, Miliczki, Boros - André, Tóth, Vachter, Kovács - Kerekes (Herczeg a 35. percben), Újvári.

Kulcspillanatok:

24. perc: Miliczki buktatta a hazaiak támadóját a tizengatoson belül, a megítélt büntetőből pedig vezetést szerzett a Veszprém, 1-0.
25. perc: Az ellenfél támadója egyéni szóló végén, laposan gurított az alsó sarokba, 2-0.
34. perc: Egy távoli lövéssel tovább növelte előnyét a Veszprém, 3-0.
43. perc: Egy elpasszolt labdával az ellenfél csatára Almásira vezette a labdát, és higgadtan értékesítette a ziccert, 4-0.

Fórizs Sándor: - Az els félidőben 16 éves fiúk ellen játszottunk, akik sokkal erősebbek és dinamikusabbak voltak, mint lányaink. Ebben a félidőben, amire készültünk, a védekezést gyakoroltuk. A három bekapott gól ellenére úgy gondolom sok mindent sikerült megvalósítani. A második játékrészben egy teljesen másik csapat jött, akik egy évvel fiatalabbak voltak. Ellenük már szoros félidőt sikerült produkálnunk. Tetszetős akciókat vezettünk, a védekezésünk szervezett volt, de sajnos egy egyéni hibából újabb gólt kaptunk. A mérkőzés megmutatta, melyek azok a hibák, amelyeket a bajnoki rajtig ki kell javítanunk. Összességében elégedett vagyok a látotakkal. Gratulálok a lányoknak a mérkőzésen nyújtott teljesítményükhöz.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!