Felkészülési mérkőzés

MTK - DVTK 5-0 (1-0)

Diósgyőri VTK: Németh - Váradi, Miliczki, Kresák, Boros - Kovács, Tóth, Vachter, Bernáth - Szőke, Bukovszki. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Németh helyett Almási a 46., Bukovszki helyett Rondzik a 60., Szőke helyett Újvári a 65., Váradi helyett Paranai a 77. és Vachter helyett Kerekes a 80. percben.

Fórizs Sándor: - Az első félidőben a taktikát betartva fegyelmezetten védekeztünk és jók voltak a labdakihozatalaink, kontráink. Igazi nagy helyzetünk csak nekünk volt Bukovszki révén, de sajnos a befejezés nem sikerült. A szünetben az MTK nyolc játékost cserélt és a friss emberek eldöntötték a mérkőzést a második félidőben. Úgy gondolom egy most alakult nagypályás csapatnak nem szégyen kikapni, egy válogatott játékosokat soraiban tudó, rutinos csapattól. Amennyiben ilyen szorgalmasan dolgoznak a lányok az edzéseken, átveszik a pozitív gondolkodást és lesz hitük, akkor sok szép élménnyel gazdagíthatják a női labdarúgásért is szorító DVTK szurkolókat.

Bukovszki Mónika: - Sajnálom, hogy a helyzetemet nem sikerült gólra váltanom. Úgy gondolom csapatként jól működtünk a pályán az első félidőben. Többszörös bajnokok ellen játszottunk és pozitív élményekkel gazdagodtunk az 5-0 ellenére is.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!